Back to top

Magunkról

Üdvözöljük Vendégeinket!

Bonita Bisztrónk története a 1980-as évek végéig nyúlik vissza, amikor Békéscsabán nyitottuk meg büfénket Szultánkenyér néven. A török ízeket idéző ételekkel kezdtük meghódítani a szíveket, majd fokozatosan bővítettük kínálatunkat.

Évtizedek óta a mediterrán ízvilág - pizza, tészta, saláta - dominál étlapunkon.

Az Olaszországban eltöltött idő alatt nagy figyelmet fordítottunk a fellelhető legkedveltebb ételek megismerésére és honosítására. E törekvésünk eredményeként legfőképpen az itáliai ízvilágban mozgunk otthonosan, így az üzleteinkben kínált pizzák a legkiválóbb Napoletana lisztből, Nápoly környéki San Marzano paradicsomból, kizárólag fehér mozzarellából és az adott régióból importált pizzafeltétekből készülnek, ezért a felhasznált alapanyagok megnevezése mellett méltán szerepelhet az adott régió ízeit garantáló DOP rövidítés.

A pizzakészítés minden egyes mozdulatát kézzel, gépek segítsége nélkül végezzük, így válhatunk méltóvá a pizzakészítés hagyományaihoz, és az STG (Specialita Tradizionale Garantita) nápolyi pizzakészítő mesterek magas szintű elvárásaihoz.

Tésztaételeinket az olasz tésztagyártók klasszikusaiból, az étlapjainkon szereplő pugliai kézműves tészták választékából, vagy a saját pizzapultunk friss, kézzel készült házitésztáiból készítjük. Az olasz tartományokat bejárva lehetőségünk volt a tésztakészítés valamennyi fortélyát megtanulni - tapasztalt és gondos háziasszonyoktól - a legjobb ízvilág eléréséhez. Így reményeink szerint feltételezheti, hogy az Ön által fogyasztott tésztát az itáliai Mamma készítette.

Büszkék vagyunk arra, hogy azon kevés ételkészítők közé tartozunk, akiknek lehetőségük volt francia konyhán tanulni, mint ahogy mi a Léon de Bruxelles nevű egyik legismertebb kagylós éttermében megtanulhattuk a kagyló és a Créme Brulée készítésének módját.

Így elmondhatjuk, hogy ételeinket autentikusan, legjobb minőségû alapanyagokból, minden esetben frissen készítjük el.

Jó válogatást és jó étvágyat kívánunk!
a Bonita Bisztró csapata

Kérjük vendégeinket, hogy megrendelésükkel és fizetési szándékukkal fáradjanak a kasszához! Köszönjük!

Ha elégedett ételeinkkel és munkánkkal, lájkoljon minket!


CsatolmányMéret
PDF ikon Bonita Bisztró étlap (pdf)45.63 MB

Képek az üzletről

Bonita Bisztró Debrecen
Bonita Bisztró Debrecen
Bonita Bisztró Debrecen
Bonita Bisztró Debrecen
Bonita Bisztró Debrecen
Bonita Bisztró Debrecen
Bonita Bisztró Debrecen
Bonita Bisztró Debrecen
Bonita Bisztró Debrecen
Bonita Bisztró Debrecen
Bonita Bisztró Debrecen
Bonita Bisztró Debrecen

Nyitva tartás

1200 – 2200

Cím

4025 Debrecen, Piac utca 21.

Telefon

+36 (52) 216-816

Koordináták

47.529892, 21.624698